Årsmöte 2018

april 09, 2018

Välkommen till Lungcancerförbundets årsmöte 2018.

Datum: Måndagen den 23 april 2018
Tid: kl. 16.30
Plats: Nordic Light Hotel, Vasaplan 7, Stockholm
Anmälan: Senast 20 april via mail till kansli@lungcancerforeningen.se eller skicka sms/ring Monica Sandström tlf. 070 640 6307.

16.30: Årsmöte

ca 17.30: Föreläsning om lungcancer, aktuella behandlingar och lungcancerregistret av överläkare, docent Gunnar Wagenius

Ladda ner förslag på dagordning >>

Övrig information

Handlingar inför årsmötet skickas till dem som anmäler sig och motioner till årsmötet ska vara föreningen tillhanda senast den 9 april.

Skicka motioner med e-post till kansli@lungcancerforeningen.se eller med post till

Lungcancerföreningen
Postbox 17017
10462 Stockholm

På årsmötet bjuder vi på enkel förtäring och behöver veta senast den 20 april om du deltar på mötet och önskar något att äta, annars är du välkommen utan anmälan.

Vi hoppas att vi ses på årsmötet. Det är då DU kan påverka vilka beslut som fattas och vad som sker i DIN förening.

Har du inte möjlighet att delta på årsmötet men önskar få årsmöteshandlingarna tillskickade så kontakta oss. Verksamhetsberättelsen kommer att publiceras på föreningens hemsida efter årsmötet.

Med vänliga hälsningar och VÄLKOMMEN