Föreläsning: LEVA MED CANCER – Livet mellan VÅRDMÖTEN

augusti 31, 2018

Lungcancerföreningen inbjuder till föreläsning: LEVA MED CANCER – Livet mellan VÅRDMÖTEN.

I rapporten ”Livet däremellan – 14 förslag från cancerpatienter och deras närstående”  se bilaga, presenterar vi tre patientföreningar förslag på hur vi bättre kan ta tillvara på tiden före, mellan och efter möten med vården och hur vården, patienter och närstående kan samarbeta bättre för att öka både livskvalitet och överlevnad – och vad politiken kan göra.

Detta och mycket mer får du veta och diskutera om du kommer och lyssnar på Karin Liljelund, vice ordf. lungcancerföreningen, Eskil Degsell, ordf. hjärntumörföreningen och Carl M Hamilton, ordf. PALEMA.

När?
Tisdagen den 4/9
kl. 18.00-19.00

Var?
RCC:s lokaler, Västgötagatan 2,
4 tr. Stockholm

Vi bjuder på kaffe och smörgås kl. 17.30.

Om du vill ha kaffe och smörgås så anmäl dig senast 3/9 till kansli@lungcancerföreningen.se eller
per telefon till Karin Liljelund 0730 – 755750.

Välkomna!