Lungcancerföreningen bjuder in till föreläsning: Kost och Cancer – hur hänger det ihop?

februari 13, 2019

Vad är sjukvårdens perspektiv vid mat och lungcancer? Vilka rekommendationer ges för att förebygga cancer? Detta och mycket mer får du veta om du kommer och lyssnar på Kerstin Belqaid, Leg. Dietist, Med dr, Funktionsområde Klinisk nutrition, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, och Charlotta Rubin, Leg. Dietist, folkhälsovetare och projektledare Mat och cancer, Dietisternas Riksförbund.

Om du har några speciella frågor som du vill att Kerstin och Charlotta tar upp så maila dem till karin.liljelund@lungcancerforeningen senast den 13/2.

När: Tisdagen den 5/3 kl. 18-19 (Vi bjuder på kaffe och smörgås kl. 17.30)
Var: RCC:s lokaler, Västgötagatan 2, 4 tr. Stockholm
Anmäl dig senast 4/3 till kansli@lungcancerföreningen.se eller per telefon till Karin Liljelund 0730 – 755750.

Läs gärna mer om våra aktiviteter under “Medlemsaktiviteter”.