LUNGCANCERDAGEN 14 november

september 24, 2019
Stödet

EN DÖDLIG SJUKDOM DU KAN LEVA MED

Allt fler lär sig leva med lungcancer. Därför är det med stor glädje och framtidstro Lungcancerföreningen bjuder in till Lungcancerdagen 2019.

Årets Lungcancerdag är den 16:e i ordningen. Inbjudna är förstås patienter och deras närstående, läkare och övrig vårdpersonal samt politiker.

Möjlighet till anmälan och program för Lungcancerdagen hittar du på följande länk https://cancerakademin.se/evenemang/lungcancerdagen-14-november-2019/

TID OCH PLATS

Lungcancerdagen arrangeras på Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm.

Den 14 november kl 09.30 – 15.30 .

Registrering sker mellan kl 8.30 – 9.30.

ANMÄLAN

Att närvara på Lungcancerdagen är kostnadsfritt. Tyvärr kan vi inte garantera att alla får plats, så det är först till kvarn som gäller. Sista dag för din anmälan är den 31 oktober.

VÄGBESKRIVNING: Oscarsteatern, Kungsgatan 63, ligger mitt i centrala Stockholm, cirka 300 meter från Centralstationen och 50 meter ifrån Arlanda Express.

RESESTIEPNDIUM Medlemmar kan ansöka om resestipendium för att delta på Lungcancerdagen. Vänligen kontakta kansliet på kansli@lungcancerforeningen.se

Hjärtligt välkommen!

Med vänliga Hälsningar Lungcancerföreningen