Medlemsträff i Stockholm den 1 oktober

september 24, 2019
Arja Leppanen

Första tisdagen i varje månad har lokalföreningen Stockholm C möte kl 17.00 på RCC (Regionalt Cancer Center) Västgötagatan 2, plan 4. Patienter, anhöriga och intresserade träffas och fikar och samtalar tillsammans, kaffe till självkostnadspris.

Tisdagsträff 1 oktober:

Att få en lungcancerdiagnos är en chock för den som drabbas. Men även närstående får sina liv förändrade.

Cancervården kan leverera bättre resultat om den samarbetar mer med, Sveriges största utövare av vård och omsorg, de närstående. Men hur ska det gå till?

Kom och lyssna på Eskil Degsell, närstående samt patient- och närståenderepresentant vid Regionalt Cancercentrum Stockholm-Gotland och vid Maligna Hjärntumörflödet på Karolinska Universitetssjukhuset.

Tisdagen den 1/10 kl. 18.00-19.00

Plats:RCC:s lokaler, Västgötagatan 2, 4 tr. Stockholm

Vi bjuder på kaffe och smörgås f.o.m.17.30

Meddela om du är allergisk, vegetarian, vegan eller annat