Hur du kan stödja Lungcancerföreningens arbete

Lungcancerföreningen är en oberoende förening som arbetar helt ideellt. Vår verksamhet är därför beroende av stöd från utomstående. Varje bidrag behövs och gör skillnad!

Hjärta prästkragar
BLI MEDLEM I FÖRENINGEN
Vi välkomnar alla som är intresserade av frågor som rör lungcancer. Den viktigaste gruppen är förstås du som har en lungcancerdiagnos eller du som är närstående. Men du som arbetar i vården eller på något annat sätt har ett fokus på området du är välkommen som stödmedlem.

Ett medlemsskap kostar 100 kr/år. Vi erbjuder också familjemedlemsskap för 150 kr/år.
Använd formuläret HÄR

GE EN GÅVAOm du vill välja att ge en högtidsgåva så skickar vi ett fint gåvoblad till personen som du vill uppvakta. Om du väljer att ge en minnesgåva för att hedra någon som gått bort så skickar vi ett fint minnesblad till familjen. Använd dig av formulären under flikarna Ge en gåva, Ge en högtidsgåva eller Ge en minnesgåva

KÖP VITA BANDET ELLER ETT HALSSMYCKEVitabandet i form av en pin / brosch symboliserar att vi uppmärksammar alla med lungcancer.
Vitabandet kostar 40 kr.
Läs mer och beställ HÄR

Halssmycket i silver kostar 330 kr (inkl porto).
Läs mer och beställ HÄR 

Om du vill Swisha en gåva så går det bra till vårt Swishnummer 123 662 4415. Kom ihåg att ange "gåva" och om du så önskar dina kontaktuppgifter i meddelandefältet.

Svenska Lungcancerstudiegruppens insamlingsstiftelse

Svenska lungcancerstudiegruppen, SLUSG, är en sammanslutning av engagerade och verksamma läkare med intresse av bota eller underlätta för patienter med lungcancer och mesoteliom. Arbetet inom SLUSG finansieras helt av medel vilka inkommit till insamlingsstiftelsen. Insamlingsstiftelsen har ett 90-konto som lyder under Svensk Insamlingskontroll. Pengarna går oavkortat till forskning och fortbildning inom lungcancer.

Länk  HÄR

 

 

 

Senast uppdaterad 08 maj 2024

Stöd oss